Σχετικά με εμάς


Το φωτογραφικό κατάστημα Studio Makris (Stelios Makris Photography) λειτουργεί από το 1983 και βρίσκεται Ελ. Βενιζέλου 95 στην Αγία Βαρβάρα (Αθήνα). Στο κατάστημα θα εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, σε πραγματικό φωτογραφικό χαρτί επιλέγοντάς τις πανεύκολα μέσα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

Οι υπηρεσίες που θα βρείτε είναι πολύ περισσότερες από ότι θα περιμένατε από ένα φωτογραφείο. Κάλυψη εκδηλώσεων, γάμος και βάπτιση είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρονται χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες του χώρου αποτυπωμένες σε μοναδικά άλμπουμ και κορνίζες για να θυμάστε τις υπέροχες στιγμές. Ακόμα παρέχουμε φωτογραφίες ταυτότητας / διαβατηρίου και νέου τύπου διπλώματος. Αναλαμβάνουμε εκτύπωση από παντός είδους ψηφιακά αρχεία. Φωτογραφική κάλυψη γάμων και βαπτίσεων με ψηφιακή και αναλογική φωτογραφία και βιντεοσκόπηση με απόδοση high definition και με μουσική επένδυση δικής σας επιλογής. Μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών άλμπουμ. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ψηφιακής επεξεργασίας καθώς και δυνατότητα παραγωγής φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους με ειδικά υλικά. Δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ σε όποια διάσταση επιθυμείτε για την παρουσίαση του γάμου και της βάπτισης ακόμη και επεξεργασία παλιού φωτογραφικού υλικού και μετατροπή σε ψηφιακό αρχείο.

Στο Studio Makris το προσωπικό ύφος, ο αυθορμητισμός, οι επιθυμίες, η μοναδικότητα και η ιδιαίτερη ομορφιά του καθενός από εσάς πρωταγωνιστούν και αποτελούν την έμπνευση για ένα πρωτότυπο και άρτιο φωτογραφικό και κινηματογραφικό δημιούργημα.

Στη φωτογραφία, αφήνεις τη φαντασία ελεύθερη και τις μνήμες να σε κυριεύσουν.

Εμείς (Μια οικογενειακή υπόθεση)


ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Ο Στέλιος Μακρής φωτογραφίζει κοιτώντας πέρα από το φακό όπου η φωτογραφική μηχανή είναι απλά το μέσο για να αποτυπώσει κάθε μοναδική και μαγική στιγμή για εσάς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ / ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Η φιλοσοφία του είναι να κάνει το βίντεο δικό σας! Με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη φαντασία του θα σας χαρίσουν ένα βίντεο με καλλιτεχνικό ύφος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΙΔΡΥΤΗΣ
Η ψυχή του φωτογραφείου μας! Ξεκίνησε το 1983 και από τότε έχει μεταδώσει τις γνώσεις του στην φωτογραφία σε όλους εμάς και μας έχει βοηθήσει να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα.